Kočevje u Lublan 2018

Že tradicionalni dogodek Kluba kočevskih študentov na katerem špilajo kočevski bendi. O JA!
.
Sreda, 5.12.2018 v Gali Hali na Metelkovi ob 20.00.
Vstopnina:
3€
0€ – člani KLUKŠ

Več na fb strani: https://www.facebook.com/events/381075699298443/
_____________________________
Kočevje u Lublan je tradicionalni dogodek Kluba kočevskih študentov. Letošnji koktejl kočevske glasbe sestavljajo:

PANKEROSCHI – bend, ki je resno vzel svoje poslanstvo: opozarjanje na aktualne družbeno kritične, politične probleme in nepravičnosti, ki so (žal) sestavni del ti. »civiliziranega sveta«. Trdo, grobo, in zelo kritično izražanje je kar samo po sebi klicalo po trdem in melodičnem hard-core punku.
https://www.youtube.com/channel/UCpakIUtCSLSxI6nzBjoTUPQ/videos
https://www.facebook.com/Pankeroschi-282332329184/

SEPTIC ORDER – je Heavy/Groove/Thrash metal band, ki je nastal leta 2014 v Kočevju. Njihov scenski prvenec je potekal v Kočevju na festivalu I HATE METAL decembra 2015. V letu 2016 so se po spremembi v postavitvi iz Kočevja preselili v Ljubljano.
Sledili so številni koncerti po vsej Sloveniji z uveljavljenimi lokalnimi metalskimi skupinami. Januarja 2018 je bil izdan njihov prvi demo z naslovom Imprisoned In Sanity. v začetku leta 2019 bodo izdali drugi EP, ob koncu 2019 pa tudi napovedujejo prvi album.
https://www.youtube.com/channel/UCaLAbZPfG7KDsqBCsTcP4-Q
https://www.facebook.com/septicorderband/

MOVEMENTAL – označujejo močni in dodelani bobnarski ritmi, značilni klavirski vzorci in jazzovski/r’n’b-jevski vokali. Skupaj z drznimi basovskimi linijami se to združuje v edinstveno glasbo, ki spodbuja pogled z drugega zornega kota.
https://www.youtube.com/channel/UCFSfEB_8y_iG4PGXaAYyjbA
https://www.facebook.com/movemental.band/

NIKA&NEJC – skupaj preigravata od leta 2018 in nastopata na različnih akustičnih večerih. Poleg igranja in prepevanja starih hrvaških, angleških in domačih skladb, uživata ob ustvarjanju svoje glasbe in pisanju svojih pesmih.

Skip to content