POVEZAVE

 

 Zveza študetskih klubov Slovenije je krovna organizacija študentskih klubov (“mama ŠKIS”) namenjena zastopanju interesov in povezovanju študentskih klubov na nacionalni ravni, izobraževanju, informiranju in organiziranju nacionalnih študentskih projektov. Med večje projekte spadajo ŠKISova tržnica, Vsi na ŠKIS, malonogometna liga ŠKIS gol, Sejem rabljenih učbenikov v ljubljanskih Križankah in festival ŠTUNF.

Študentska organizacija Slovenije se zavzema za uresničevanje interesov več kot 100.000 študentov slovenskih fakultet, akademij, visokih in višjih strokovnih šol ter  visokošolskih zavodov v tujini. V skladu s Študentsko ustavo se v  ŠOS združujejo študentske organizacije univerz, samostojnih  visokošolskih zavodov in višjih strokovnih šol, študentske organizacije lokalnih skupnosti ter interesne oblike povezovanja študentov.

  Zavod Šolt deluje od septembra 2000, nastal pa je pod okriljem Društva ŠOLT. Zavod ŠOLT je pomembna  izobraževalna institucija. Glavne dejavnosti Zavoda ŠOLT so izobraževanje, zaposlovanje mladih, izboljšanje zaposlitvenih možnosti mladih in s tem boljša integracija mladih v širše družbeno življenje. V okviru izobraževanja nudijo pestro izbiro jezikovnih, strokovnih in športnih tečajev.


KLUKŠ – like page

 

 


Zavod BAZA 13 – like page
  

Skip to content