KOČEVSKA ROCK SCENA 2012

Program spremljajočih aktivnosti

Kdaj: 29.9.2012, 11 – 16h
Kje: Gaj Kočevje (pred Osnovno šolo)

11 – 12 h
Delavnica “Kako deluje rock band”
Na delavnici se bo predstavilo posamezne instrumente in delovanje ter uporabo teh v bandu.
12 – 13 h Kitarska delavnica Na delavnici se bo predstavil razvoj električne kitare skozi čas. Ob tem bo demonstracija najbolj znanih tipov električnih kitar ter ojačevalcev. Sodelujoči kitaristi bodo predstavili opremo na primeru kakšne rock klasike.
13 – 14 h Bobnarska delavnica Na delavnici se bo predstavilo kaj so bobni, v nadaljevanju pa se bo poskusilo pritegniti obiskovalce, da se pridružijo v množičnem ritem »sešnu«.
15 – 16 h
Okrogla miza “Kako izdati plato in priti iz garaže”
Okrogla miza namenjena predstavnikom bandom, lastnikom studijev ter drugim zainteresiranim. Predstavniki bandov, ki so že izdali plošče bodo predstavili svoje projekte ter odgovorili na morebitna vprašanja. Sledi debata na to temo. Na koncu bo predstavitev projekta »CD kompilacija – Kočevski rock 2012«.
od 11h naprej Aktivnosti KLUKS Stojnica KLUKŠ (Kluba kočevskih študentov) za vpis novih članov in informacije.
od 11h naprej Aktivnosti Kluba mladih Delavnica »Veliki milni mehurčki« za najmlajše in malo starejše.
od 11h naprej
Aktivnosti društva Projekt človek
Info stojnica s spremljajočimi zabavno/športnimi igrami, na temo boja proti zasvojenosti.

Program dogodka

Koncert:
Kdaj: 29.9.2012, 18h – 2hKje: Gaj Kočevje
(košarkaška igrišča)

Kdo: 11 kočevskih skupin

1. CHARLIE BUTTER FLY
2. FORŠUS
3. HEAVY MERCURY
4. JAGUAR FEBRUAR
5. KOSMATE DLESNI
6. NČODNČ
7. P ANKEROSCHI
8. PRIMOŽ TURK IN SKRAJNEŽI
9. BAND & ROMAN ZUP ANČIČ
10. SINTETIKA
11. THE PERCEPTION
Spremljajoče aktivnosti od 11h do 16 h:
Delavnica “Kako deluje rock band” Delavnica namenjena mlajši populaciji. Nosilec Roman Zupančič. Sodelujejo še ostali glasbeniki, tako da se predstavi posamezne instrumente in delovanje oz. uporaba teh v bandu.
Bobnarska delavnica Delavnica namenjena mlajši in širši populaciji. Nosilca delavnice Simon Šega in Vovk Marko bosta pokazala kaj so bobni, v nadaljevanju pa poskusila pritegniti tudi obiskovalce, da se pridružijo v množičnem ritem sešnu.
Kitarska delavnica Delavnica namenjena mlajši in ter delno širši populaciji. Delavnica bo predstavila uporabo kitare (akustične, električne, basa) v bandu, sodelujoči kitaristi pa bodo predstavili opremo na primeru kakšne rock klasike. Nosilec delavnice Tadej Repar.
Okrogla miza “Kako izdati plato in priti iz garaže” Okrogla miza namenjena predstavnikom bandom, lastnikom studijev ter drugim zainteresiranim. Predstavniki bandov, ki so že izdali plošče bodo predstavili svoje projekte ter odgovorili na morebitna vprašanja. Sledi debata na to temo. Nosilca okrogle mize Marko Piršič in Bitorajac Zoran.
Aktivnosti KLUKŠa Stojnica KLUKŠ za vpis novih članov in informacije.
Aktivnosti Kluba mladih Delavnica »Veliki milni mehurčki« za najmlajše in malo starejše.
Aktivnosti društva Projekt človek Info stojnica s spremljajočimi zabavnimi/športnimi igrami, na temo boja proti zasvojenosti.
Skip to content