Kočevje u Lublan

Torej kot vsak december, KLUKŠ tudi letos prireja večer kočevske glasbe, kje drugje kot pa v GALI HALI.
Letos z nami na  dogodku “Kočevje u Lublan”:

Miha Janež: drot mašina, jezik
Tadej Repar: žicotrg, grlo
Maksimiljan Vovk: seksi truba, glasilka
Marko Vovk: kastrole, žrelo
Zvok skupine naj bi sledil alter rock variantam s primesmi drugih zvrsti. Septembra 2012 je skupina posnela demo posnetke za štiri avtorske pesmi z naslovom Demonstracija. V sklopu projekta kompilacije ‘Kočevje šila – Grupni’ so na začetku novembra 2012 v studiu Štalca posneli pesem ‘Konec’, ki zastopa band na kompilaciji kočevskih bendov.

Klemen Kirašič: kitara, vokal
Miha Rupnik: bas kitara
Tadej Kirašič: bobni
Skupino Charlie Butter Fly iz Kočevja sestavljajo navdušenci nad starim rock-om in blues-om, kar se čuti tudi v njihovih pesmih. Imajo predvsem avtorske skladbe, igrali so že na raznih prireditvah, kot so Glas Mladih, Kočevska Rock Scena, Schengenfest in imeli samostojne koncerte po Ljubljani in Sodražici. Posneli so tudi svoj prvi videospot za pesem The empty road, njihov prvi album pa je že posnet in je v finalni produkciji.

Bend Ram Session špila blues/rock imajo tudi nekaj avtorskih komadov. Preigravajo priredbe, vse od Hendrixa, do Ray Charlesa,… za sabo imajo 4 koncerte, tako da so še mlad bend. V kratkem bodo predstavili tudi demo.
Urh:  Bobni
Šmalc: Klaviature
Repar: Kitara
Mike: Bas

Skupina v tej postavi deluje 3 leta, sicer pa od leta 2005. Igrajo pop-rock in imajo 14 avtorskih komadov. Skupina Foršus je na radijske postaje širše po Sloveniji prvič prišla v aprilu 2012 s singlom “Tisto dekle”. V jeseni 2012 je skupina posnela dve novi skladbi in sicer “Črno-beli šal” ter “Moje misli”. V letu 2012 je skupina nastopila na festivalu Rock otočec. Dogovori za snemanje prvega CDja so v teku.
Sara Levič: vokal
Simon Šega: bobni
Marko Piršič: kitara
Klemen Dodič: bas

KDAJ? 4.12.2013 ob 21h
VSTOPNICE? 5€, za člane KLUKŠ 2€ 

Za vse domače obiskovalce, bo organiziran avtobusni prevoz iz Kočevja do Ljubljane in po koncertu nazaj. Odhod iz Kočevja bo ob 17h izpred picerije Briški. Povratek domov pa bo okoli 3.ure zjutraj.

Nejasnosti: kluks042@gmail.com, prečekirejte pa tudi FB >https://www.facebook.com/events/657106030988347/

Se vidmo!;)

 

Skip to content